Wie ben ik?

Ik ben Charlotte en ik wil mensen die graag willen troosten maar niet zo goed weten hoe, inspireren.

In mijn webshop bied ik de mooiste troostcadeautjes aan, stuk voor stuk gemaakt of gekozen met heel veel liefde en aandacht voor mensen die het moeilijk hebben. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is in het rouwproces. Ik heb geleerd dat veel mensen helaas niet de troost krijgen die ze nodig hebben.

Mijn doel is om dit te veranderen en daarom is Pakje Troost er.

 Ik hou zelf van samen zijn met vrienden en familie maar ik hou sinds een paar jaar ook van alleen zijn en van rust. Ik moet mijn broer (die hier bij me op de foto staat)  al meer dan 3jaar missen. Om niet teveel in mijn hoofd te blijven zitten moet ik iets creatief doen, met mijn handen bezig zijn. Dat helpt mij om de rust in mijn hoofd terug te brengen. Zo begon ik met het maken van knuffeltekeningen en later ook met het maken van kaarsen. Wat begon als een hobby, groeide uit tot Pakje Troost, een bedrijf met een duidelijke missie, ontstaan uit mijn eigen verdriet.

Check mijn persoonlijke instagram

laat iets van je horen

Heb je vragen of een opmerking? Laat hieronder een berichtje achter en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Veel liefs Charlotte