WAAROM EEN E-BOOK?

Wanneer we zien dat iemand die we kennen worstelt, willen we er allemaal voor hen zijn. Maar vaak weten we gewoon niet hoe. We zijn bang om iets verkeerds te zeggen of te doen en dus blijven we liever weg. Maar wat als ik je zou vertellen dat jouw troostende aanwezigheid juist datgene kan zijn wat die persoon nodig heeft?

Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om iemand te troosten, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Maar denk eens aan de impact die jouw zorgzame woorden en gebaren kunnen hebben op iemand die zich alleen voelt. Het kan hun hele dag veranderen, en soms zelfs hun hele leven.

Daarom heb ik dit e-book samengesteld, vol met praktische tips en advies over hoe je kunt troosten op een manier die oprecht en effectief is. Ik geloof dat de kracht van troost enorm is en dat we allemaal in staat zijn om die kracht te gebruiken om anderen te helpen.

Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe je beter kunt troosten, download dan dit e-book en ontdek de eenvoudige maar doeltreffende manieren waarop je het verschil kunt maken in iemands leven.

Wat haal je eruit?

 • 10 tips bij troost
 • Begrijp beter hoe anderen zich voelen als ze het moeilijk hebben
 • Begrijp beter wat iemand nodig heeft en wat net niet als ze het moeilijk hebben
 • Het vermogen om meer zelfvertrouwen te krijgen bij het troosten van anderen. Voel je zekerder en durf te troosten
 • Het vermijden van onbedoelde uitspraken en handelingen die het verdriet van de persoon die getroost wordt, kunnen vergroten.
 • Krijg praktische tips

Download nu
 • Charlotte verwoordt heel praktisch en juist wat je kan doen!

  Sinds ik zelf recent te maken kreeg met een rouwproces, heb ik ervaren hoe belangrijk het is omringd te zijn en getroost te worden. Ik besefte daardoor ook hoe onhandig ik daar vroeger zelf mee omging als mensen in mijn omgeving door een moeilijke periode gingen. Charlotte verwoordt heel praktisch en juist wat je kan doen indien je twijfelt hoe je kan reageren of troost bieden bij vrienden, familie of kennissen.

  Fien Cools

 • Dit is wel een beetje een eyeopener voor mij..

  Als ik het zo lees besef ik wel dat ik inderdaad ook meestal bang ben om het verkeerde te zeggen. Ik had er eigenlijk helemaal niet over nagedacht maar dit is dus wel een beetje een eyeopener voor mij.

  Emanuelle

 • Een goed overzichtje/reminder van hoe je je naaste het best kan bijstaan.

  Het e-book is laagdrempelig en toegankelijk geschreven. Het ideale publiek lijken me jongere mensen die voor het eerst met een vriend of vriendin met zwaar verdriet geconfronteerd worden. Of mensen die het al meegemaakt hebben, maar nooit goed weten wat doen. Maar voor iedereen kan dit een goed en gemakkelijk overzichtje/reminder zijn van hoe ze hun naaste het best kunnen bijstaan.

  Peter Morlion

1 van 3

Download het e-book nu gratis!

Zou jij graag troosten maar ben je bang om het verkeerde te zeggen of te doen? Je bent helemaal niet alleen, maar weet wel dat het ontzettend veel kan betekenen voor iemand om wel troost te krijgen. Mensen die het moeilijk hebben hebben het nodig  dat er ruimte is voor hun verdriet, dat ze erkenning krijgen voor hun gevoel. Dat helpt hun ontzettend veel om vooruit te gaan. En jij kan daarvoor zorgen.

Download nu het gratis e-book en check de 10 do's and don'ts bij troost.

Vind de moed om wel te troosten.

DOWNLOAD NU GRATIS