Troostabonnement

Ontvang jij graag elk seizoen een doos vol troost en verrassingen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Abonneer je en krijg elk seizoen een troostdoos of een portie troost. Gedaan met twijfelen of uitzoeken, de troostdoos wordt elke 3 maanden automatisch opgestuurd.

Elk seizoen een nieuwe portie troost

Onze troostdozen zijn gevuld met de mooiste en meest zorgvuldig geselecteerde cadeautjes, speciaal uitgekozen voor wie het moeilijk heeft. Elke doos heeft een waarde van minstens 50€ en wordt samengesteld met veel liefde en zorg. Wanneer je je abonneert op onze troostdozen, ontvang je elk seizoen een nieuwe doos, gevuld met cadeautjes die je elke keer opnieuw zullen verrassen. Of het nu gaat om een prachtige kaars, een inspirerend boek, of een zelfgeschreven brief, wij selecteren en maken de cadeautjes met wie het moeilijk heeft in gedachten en met het doel om te troosten en te verwarmen. Bovendien blijft de inhoud van elke doos geheim tot de eerste leveringen, wat het extra spannend maakt! Verwen jezelf of geef het als cadeau aan iemand die het nodig heeft. Het is een perfecte manier om te laten zien dat je om iemand geeft en hen wilt helpen om moeilijke tijden te doorstaan. 

Mis deze unieke kans niet en abonneer je vandaag nog op onze troostdoos!

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt elk seizoen een nieuwe portie troost. In Januari, April, Juli en Oktober.
  • De inhoud van elke doos blijft geheim tot na de eerste leveringen. Zo houden we het spannend voor iedereen.
  • De doos is gevuld met zorgvuldig uitgekozen troostcadeautjes, sommige kan je vinden in de webshop, anderen zijn exclusief gemaakt of aangekocht voor de troostdoos.
  • Een doos kost telkens 40€ maar heeft een minimum waarde van 50€, je hebt dus sowieso 10€ voordeel.
  • Wie zich abonneert krijgt ook elke doos opnieuw een kortingscode voor de webshop van 15%.
  • Je kan het abonnement stoppen wanneer je wenst.

Als abonnée

  • Ontvang je elk seizoen een nieuwe doos gevuld met troostcadeautjes. Zo ontvang je regelmatig nieuwe cadeautjes die je kunt gebruiken om jezelf of anderen te troosten.
  • Hoef je je geen zorgen te maken over het uitzoeken van cadeaus voor iemand die het moeilijk heeft of voor jezelf, want de (seizoens)doos komt automatisch naar je toe.
  • Bespaar je kosten: Een abonnement is voordeliger dan dat je dezelfde doos los zou kopen. Zo bespaar je geld en ontvang je toch elk seizoen nieuwe cadeautjes.
  • Hoef je niet telkens opnieuw een bestelling te plaatsen als er iemand in je omgeving het moeilijk heeft. Zo ben je er zeker van dat je altijd een voorraad troostcadeautjes in huis hebt.

Ben je overtuigd?

PRIJS

Jaarabonnement: 180€/jaar.

Kwartaalabonnement: 47,5€/kwartaal.

Eenmalige aankoop: 50€

Elke doos heeft een inhoud van min. 50€, verzending is incl.

Wil je je elk seizoen laten verrassen met een portie troost?

IK ABONNEER ME